Yenikapı Kruvaziyer Liman ve Yat Limanı Etüt Proje İşleri İçin Yeniden İhale Açıldı


YENİKAPI KRUVAZİYER LİMANI VE YAT LİMANI ETÜT PROJE İŞLERİ  İÇİN YENİDEN İHALE AÇILDI
 
Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’nce geçtiğimiz yıl kasım ayında belli isteklilerden teklifleri alınan ancak daha sonra iptal edilen 2017/... KİK numaralı Yenikapı Kruvaziyer Limanı Etüt Proje İşleri danışmanlık hizmeti işine ait ihalede yeni gelişmeler oldu.
Kurum sözkonusu etüt proje için 13 Şubat 2018 tarihinde yeniden ihale açıldığını duyurmuştur.

Yapılan duyuru şöyle olmuştur;
 
ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI ALTYAPI YATIRIMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

YENİKAPI KRUVAZİYER LİMANI VE YAT LİMANI ETÜT PROJE İŞLERİ danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adaylar teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet edilmektedir. Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanmak suretiyle kısa listeye alınarak teklif vermeye davet edilecek isteklilerin katılımıyla 4734 sayılı Kanunun 5 inci bölümünde yer alan hükümlere uygun olarak belli istekliler arasında ihale usulü ile ihale edilecektir. 

İhale Kayıt Numarası : 2018/...


Haberin devamı ve ihale hakkında detaylı bilgi;




DETAY HABER

13.02.2018


Etiketler = Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Yenikapı Kruvaziyer Limanı, etüt ihalesi, danışmanlık hizmeti , ihale tarihi, detay haber, Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, yeni ihale,