Ascendum Makina Yatırımda Hız Kesmiyor


ASCENDUM MAKİNA YATIRIMDA HIZ KESMİYOR

Ankara Şubesi Hizmete Açıldı
 
Türkiye’deki satış ve satış sonrası çalışmalarını titizlikle sürdüren ASCENDUM Makina, Ankara şubesini yeniledi. Daha modern tesise taşınan şube, 55 personeli ile toplamda 13 şehre Satış ve Satış Sonrası hizmeti sunacak.
 
ASCENDUM Makina, Ankara şubesini daha büyük ve modern bir tesis ile yeniledi. 4800 metrekare kapalı alana sahip olan yeni şube, toplamda 5017 metrekare alan üzerine kurulu. ASCENDUM Makina Ankara şubesi, önemli projelerin hayata geçirildiği İç Anadolu ve Orta Karadeniz bölgelerini kapsayan bir alanda çalışmalar yapacak. ASCENDUM Makina Ankara Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Turgut Seferoğlu ve Ankara Şube Satış Müdürü Başer Aslan; Ankara’nın iş makinaları sektörünün en önemli merkezlerinde biri olduğunu ve yapılan bu yatırım ile bölgede şimdiye kadar sundukları kaliteli hizmeti daha da üst seviyeye çıkarmak istediklerini belirtti.
 
Yeni tesis 13 şehre hizmet verecek
Ankara, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Çankırı, Çorum, Tokat, Amasya, Konya, Aksaray, Sinop, Samsun ve Ordu illerine hizmet verecek olan şube, Türkiye’nin devam eden önemli projelerine de satış ve servis hizmeti sağlayacak. Yeni şube, hitap edeceği 13 şehre yakınlığı, modern binası ile müşterilere ASCENDUM Makina standartlarında hizmet verecek. ASCENDUM Makina Türkiye COO’su Tolga Polat, “ASCENDUM olarak, yatırım yapmaktan çekinmiyoruz. Bu anlamda, özellikle 2018 yılı içerisinde Antalya ile başlayan bölge yatırımlarımızda Ankara’da da markamıza yakışan bir şube açtık” dedi. Ankara’nın Türkiye iş makinaları sektörü için önemine dikkat çeken Polat, “Ankara gibi önemli bir merkezde böyle modern bir yatırımı hayata geçirmiş olmak bizleri gururlandırıyor. Yıl sona ermeden, diğer illerde sürdürdüğümüz benzer yatırımlarımızı da tamamlayarak, iş ortaklarımıza modern tesislerde hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi. 
 
 
 

DETAY HABER
13.07.2018


Etiketler = Ascendum Makina Yatırımda Hız Kesmiyor,Tolga Polat,