Kurumsal

DETAY HAFTALIK EKONOMİK HABER DERGİSİ 6 Nisan 1987 tarihinde Ankara'da kurulmuştur.
Haftalık Türkçe ve İngilizce olarak yayın yapmaktadır.
DETAY HAFTALIK EKONOMİK HABER DERGİSİ'nde;
Ulusal ve Uluslararası Resmi ve Özel Sektöre ait ihale–proje–yatırımların, duyuru – gelişme– sonuçları,  Atamalar, Kanun ve Kararnameler, Tebliğler, Haftanın Ekonomik Görünümü ayrıntılarıyla yeralır. 
İhale, Proje, Yatırımlar Bazında;
Etüt Proje, Komple Tesis, Sınai Ham ve Ara Madde, Nakliye (Deniz-Kara-Hava-Demiryolu), Makine Ekipman, Gözetim Hizmetleri, Sigortacılık, Yapı Denetim, İnşaat İhaleleri, Kamu Özelleştirmelerindeki tüm gelişmeler, Teşvikler ve Yabancı Sermaye girişlerindeki ayrıntılı bilgiler, Savunma Sanayii ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin Modernizasyonu kapsamındaki girişimler ve gelişmeler, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) Doğal Gaz Dağıtım Lisansı ihaleleri, BOTAŞ'ın Doğal Gaz Boru Hattı ihaleleri, yıl içerisinde sektörel bazda 3-6-9-12 aylık resmi veriler yayınlanır.
DETAY HAFTALIK EKONOMİK HABER DERGİSİ, güncel, teknolojik koşullara uygun olarak yayına, hazırlanmaktadır. Yayın kadrosu Türkiye'nin bu alandaki en tecrübeli ve eski Haberci'lerinden oluşmaktadır. 
Okurları ile daima sıcak ve yakın ilişki içerisinde olan DETAY HABER Basılı Dergi'lerine ilaveten Özel İstihbarat olanaklarıyla da hizmette bulunmaktadır.
Dergi'lerimiz tüm kamu kurum ve kuruluşlarının Genel Müdürlük ve ilgili birimlerinde, Kamu ve Özel Bankalarda, Etüt Proje, Komple Tesis, Ham ve Ara Madde, Deniz, Kara, Hava, Demiryolu, Nakliye Şirketlerinde, Gözetim Hizmeti veren firmalarda, Sigorta, İnşaat ve Ekipman firmalarında, Otomotiv Sektöründe, Büyükelçilikler ve Ticaret Ateşeliklerinde, Türkiye'ye ilgi duyan yatırım yapmak isteyen, ihalelere katılımda bulunan, Firma ve Kuruluşlarca da takip edilmektedir.
NEDEN DETAY HABER İLE İNTERNETTEYİZ?
İnternet ortamının son yıllardaki büyük ve etkin aşaması, izleyenlerince kolay ulaşımı ve ileriki yıllarda Dünyada tek büyük erişim aracı olacağından ötürü yeni ürünümüz DETAY HABER ile İnternet ortamına giriyoruz.
İnternet ortamında erişimimiz yine Türkçe/İngilizce Web sayfalarımızla gerçekleşecektir.
DEĞERLİ OKURLARIMIZ VE İZLEYENLERİMİZ,
DETAY HABER olarak da sizlere en iyiyi sunmaya gayret edeceğiz. Dergi'lerimize gösterdiğiniz yakın ilgiyi DETAY HABER'den de esirgemeyeceğinizden eminiz. Web Sayfamızda görebileceğiniz eksiklikleri, yapılabilecek ilaveleri bize iletmenizi rica ediyoruz.
DETAY HABER'i “Ekonomik Haber” kullanımınızda en etkin pozisyona birlikte getirelim.
İnternet Ortamında da DETAY HABER yanınızda...